qualityfenster@gmail.com

0743 461 194

}

Lundi – Vendredi; 9:00 am – 18:00 pm

Confidențialitate

Qfenster colectează informație anonimă, fără caracter personal, furnizată de utilizatorii acestui site, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea site-ului web. Datele colectate anonim după o perioadă sunt șterse definitiv.

Utilizatorii acestui site pot opta să primeasca mesaje de e-mail ocazionale de la Qfenster. Qfenster nu va vinde, închiria sau dezvălui nimănui orice fel de informații cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizează în cursul exprimării acestei opțiuni. Informațiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informații actuale despre  Qfenster și activitățile sale profesionale și de afaceri.

Dacă utilizatorul dorește să steargă orice informație proprie cu caracter personal aflată în posesia Qfenster în orice moment indiferent de motiv, el trebuie să contacteze un reprezentat Qfenster și să solicite în mod specific și în scris ștergerea respectivei informații.

Termeni și condiții

Utilizare

Prin utilizarea acestui site, Dvs. (“Utilizatorul”) certificați acordul Dvs. cu termenii și condițiile noastre. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Ne rezervăm dreptul discreționar de a modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acesti termeni și condiții în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizarii site-ului de către Dvs. ulterior unor astfel de schimbări înseamnă că acceptați respectivele schimbări.

Copyright

Toate mărcile comerciale și mărcile înregistrate prezentate în acest site aparțin proprietarilor respectivi. Drepturile de autor pentru restul conținutului acestui site sunt rezervate în întregime Qfenster conform notiței de copyright.

Orice reproducere parțială sau totală a acestui site este absolut interzisă fără acordul scris al firmei Qfenster.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul este in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Qfenster nu garanteza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori. Qfenster nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea continutului si informatiilor furnizate prin intermediul acestui site. Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzand dar nelimitandu-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele decat cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei romanesti aplicabile acestui acord. Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Limitarea raspunderii se aplica in cazul intreruperii contractului, conventiilor nelegate de contract, neglijentei sau in orice alta cauza de actiune in justitie.

Qfenster sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata in crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi in nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzand dar nelimitându-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentare, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica intregului continut al acestui site. Pe langa termenii descrisi mai sus, Qfenster nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.

In cadrul politicii de imbunatatire continua a produselor si serviciilor sale, Qfenster isi rezerva dreptul ca in orice moment sa aduca modificari la informatiile si reprezentarile din acest site, acestea neavand valoare contractuala.

Protecția datelor

Pentru protecția datelor dumneavoastră Qfenster a luat măsuri, astfel încăt ele să fie protejate. Datele sunt folosite strict pentru scopul descris pe acest site. Datele care sunt trimise prin formularul “Cere oferta” sunt stocate pe perioadă limitată, pe adresa de email. După ce scopul lor este împlinit, datele sunt șterse.

Dacă aveți întrebări sau neclarități, vă invităm să ne contactați pe adresa de email: qualityfenster@gmail.com. Suntem încăntați să vă ajutăm.